Hälsa handlar om balanser!
I dagens hälsohetsande samhälle bli allt fler sjuka av sin träning och kost. 
Vi många av oss klagar på reklamen och medias inverkan på våra och barns kroppsideal. Men vi själva då? Vart ligger vårt ansvar?

Vad sänder vi ut för ideal när vi matar varandra och våra barn med ständiga bilder på mat och träning? För vem tränar vi? För oss själva och för våra kroppar/själar eller för att få godkännande från omgivningen?

Att skapa balans är något av det svåraste men det är att vara sund!
Sömn, vila och ledighet är viktigare än det vi presterar, utan vila för kroppen utsätts den för negativ stress och massa stresshormoner frigörs som skadar oss i förlängningen.
Att vårda vår kroppar och gå på yoga, massage, vara mindfull etc ökar vår chans till balans, komma i vila och läka/skapa tillväxt i våra kroppar och vår själ. Vi är inte bara en biceps, en latissimus dorsi eller en gluteus maximus. Vi är sååååå mycket mer!
Utan att ha vårat inre med och att sträva inåt för välmående så tappar vi till slut vårat yttre. Vi är en helhet alltså bör vi stäva efter att leva holistiskt. 
Vad la du upp senast på Instagram eller FB? Var det en bild på naturen, dig när du vilar? Var det gymmet? Eller när var din lur/padda/data avstängd senast?
Har du missunnat dig själv eller din kärlek/vän eller ditt barn din tid och lagt den tiden alltså, på socialmedia eller annat surfande eller kanske din träning i första hand?

Vad väcker detta för tankar hos dig?
Tack alla ni 327 som Gillar Jörels Hälsocoaching på FB

Kram 
J

Kommentera

Publiceras ej